Те са майки, но вече няма и помен от килцата, натрупани по време на бременността. В началото на лято 2020 Никол Станкулова, Евгения Джаферович и Алекс Петканова буквално нагорещиха социалните мрежи и публикуваха първите си плажни снимки. 

На кадрите трите български красавици позират по бански костюми и със самочувствие показват тренирани мускули и стегнати бедра. 

Евгения Джаферович заложи на черен бански половинки, а тялото и само говори какво е правила по време на социалната изолация. Тя със сигурност не е избрала да се тъпче с вредни храни, мързелувайки на дивана, а е избрала домашните тренировки. Това си личи по изваяното и тяло, с което удари старото си „Аз” в земята.

Преди няколко дни половинката на Ваня Джаферович сподели и снимки от планината, а дестинацията, която е избрала са Седемте рилски езера. 

"Признавам си (без бой ), че днес за първи път се качих на Рилските езера. Това си говорихме и със свекърва ми, склонни сме да обиколим света, а за местата, които са ни близко “винаги има време”.. ще поправя това." - категорична е Евгения. 

Ослепителната синоптичка Никол Станкулова също даде старт на летните емоции. Още в първия топъл ден, след поредицата от поройни дъждове, Станкулова облече банските, за да понатрупа бронзов загар. Кадрите веднага натрупаха безброй лайкове в мрежата, а най-доволни от видяното останаха представителите на силния пол. 

За своя стайлинг Никол избра интересен лилав бански, къси дънкови панталонки с висока талия, нежни бижута и задължителната за топлите дни капела. 

Въпреки че не много отдавна роди, Алекс Петканова също показа тяло, достойно за възхищение. Половинката на "лудия репортер" забегна към родното Черноморие и пускаше сторита през целия ден, за да предаде своето морско настроение и на своите последователи. 

Инфлуенсърката пръскаше сексапил на плажа в Лозенец, а по усмивката й си личеше, че си прекарва повече от добре. Относно визията си, Александра също не пропусна да заложи на аксесоари и шапка, които комбинира с цял бански на флорални мотиви и парео в същия десен.