Специални морски предложения акостират в перлата на мегакомплекса 7POINTS и най-доброто кулинарно пристанище под тепетата - гръцкият ресторант "Elea".

И тъй като храната е неразделна част от топлото гостоприемство, което определя средиземноморската култура, заведението посреща клиенти през март с отбрани ястия, които е твърде вероятно да обострят сетивата ви и апетитът ви да стане неудържим. 

Изкусителни риби и морски дарове са в основата на специалните кулинарни предложения, с които "Elea" ще изкушава през идните месеци. Вижте ги!

Специални морски предложения:

Рибна чорба - 7,50

Кюфтета от сьомга - 9,99

Пълнен калмар - 9,99

Бейби калмари - 13,99

Скариди в кадаиф - 17,99

Лаврак с кедрови ядки и сушени домати - 23,99

Уютната и стилна обстановка, обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени станаха запазена марка на ресторант "Elea".

Кухнята е модерна интерпретация на гръцката класика, а менюто предлага автентични и класически ястия, които няма как да не ви накарат да не се почувствате като в южната ни съседка. Ще може да се насладите на винаги прясна риба, морски дарове, както и класики като пържени тиквички, октопод, скариди, изобилие от разядки и разбира се – студено и освежаващо узо.

Ресторантът предлага и разнообразно обедно меню, което включва свежи салати, ароматни супи, сочно барбекю, ароматни ястия, свежи плодове и сладки изкушения. 

"Elea" - гръцкият рай на добрата кухня в Пловдив!

Телефон за резервации: 0876 59 59 59