Собственичката на арт работилница "Мацаница" в Пловдив очаква първото си дете. Лъчезара Кънчева, която вече е и популярна инфлуенсърка в социалната мрежа Инстаграм, съвсем скоро ще стане майка за първи път в живота си. 

Радостната вест бившата моделка съобщи с красиви снимки, които постна в платформата. С бременно коремче чаровната пазарджиклийка позира на плажа, а стайлингът и е достоен за корица на "Vogue". 

Чаровницата събра и редица комплименти за формата си, която е почти непокътната, въпреки напредналата бременност. 

"Вече половин година се опитвам да свикна с мисълта, че притежавам супер силата да имам две сърца!" - е текстът към първата публикация на Лъчезара от последния ден на месец юни. 

Сладурски снимки красят профила на арт дамата в Инстаграм и този месец. Те също бяха съчетани с дълго писание, което четейки няма как да не приповдигне настроението ти. 

"Майко Мила! Буквално живота ти се променя за секунди след двете чертички на щъркела вестоносец и всичко, за което си мислил, че си подготвен в живота ти до сега се изпарява. Двете магистратури не ти помагат по никакъв начин да се справиш с бързо растящия от въздуха корем. Бельото ти става с размер на плажен чадър, стомаха ти става бездънна яма, в която можеш да редуваш кисели краставички, шоколад, сирене и диня в тази последователност. Заспиваш докато си в конферентен разговор, а обувалката е най- скъпата вещ, която притежаваш. Идва момента, в който стигаш до най- голямото падение. От безсилие и липса на комуникация със себеподобни, посягаш към Светия Граал - форума на БГ Мама. След това започваш да връзваш червен конец не само по китките си, но и на кучето на съседката и се проклинаш за слабостта си, която оправдаваш с “хормоните” - пише Лъчезара Кънчева, позирайки с книга в ръка, с която замества успокоителните и психолога. 

Към този момент тя официално е оставила и работата в офиса и през последните 3 месеца от бременността си смята да се порадва на спокойствие - слънце, море и забавна книга.

Припомняме, че Лъчезара Кънчева винаги е впечатлявала със своя голям талант и неподправен чар, като в момента е една успешна млада дама, която доказва, че красотата може да върви ръка за ръка с добра кариера. Лъчезара е зодия Рак и е горда собственичка на една от най-популярните арт работилници в Пловдив, който е сред любимите й български градове.

Мечтите й са необятни, а нестандартните й пътешествия в различни точки по света – запечатани на колоритни фотоси.

Красиви и работливи: Инфлуенсърка отвори цветно арт ателие в Пловдив! Мечтае да живее в АфрикаЛъчезара Кънчева има за цел да създава много различни събития, които градът не е виждал