Общата снимка на световните футболни звезди - Кристиано Роналдо и Лионел Меси буквално взриви интернет за броени часове.  Фотото, което е част от рекламната кампания на Louis Vuitton получи множество лайкове и коментари, като за момента това стана една от  най-обсъжданите и харесваните снимки. Тя показва как двамата футболисти играят шах върху куфар, който е на световноизвестния моден бранд. От официалната Инстаграм странца на Louis Vuitton качиха кадъра, а отдолу под него написаха: "Победата е състояние на ума".   

Това е първата обща фотосесия на двамата конкурентни играчи и може би е причината снимката да бъде толкова обсъждана. След като френската компания разпространи видео "Зад кадър", на което двете звезди се появяват последователно пред обектива без нито един общ кадър, се заговори, че всъщност американската фотографка Ани Лейбовиц е щракнала двамата футболисти поотделно. Това най-вероятно се е получило заради невъзможността им да бъдат по едно и също време на едно и също място.

Фотото за пореден път повлия на креативността на Българите, като малко след публикуването от личните профили на звездите, не закъсняха забавните мемета и колажи.

Вижте някои от тях: