Снахата на Маги Халваджиян - Александра Енева разпали социалните мрежи със снимки, заснети в последните дни на лятото. Ослепителната блондинка успя буквално за минути да събере хиляди лайкове с горещи кадри, на които показва тяло, достойно за възхищение. 

Хореографката, чийто балет "Funky Monkeys" предизвиква фурор в  предаванията "Като две капки вода" и "Маскираният певец", получи и безброй комплименти от своите последователи за атлетичните си форми и красивия бронзов загар.

Алекс позира пред обектива на любимия си мъж Бебо Халваджиян, а на доста от снимките присъстват и техните деца Еди и Кай. 

Въпреки, че е майка на две деца, Енева с гордост показва стегнатото си коремче, облечена в ефектни бански половинки. Това лято, пък плитките са запазена марка на блондинката. До скоро тя беше на ситни такива, а на последните снимки е заложила на по-едни, които също и стоят повече от добре и добавят допълнителна екзотика.

Именно с тях снахата на Маги Халваджиян посрещна месец септември, като добави допълнителна нотка сексапил, заставайки под душа. 

Съвсем скоро стартира и новият сезон на предаването "Маскирания певец", а Алекс Енева и балета и със сигурност подговят поредица от изненади за публиката и зрителите на малкия екран.