Снахата на Маги Халваджиян - Алекс Енева разпали страстите в социалните мрежи. Ослепителната блондинка боядиса косата си в розово и сподели горещи снимки от Малдивите. Хореографката отново получи безброй комплименти от своите последователи за атлетичните си форми, които гордо показва, облечена в секси бански и прозрачно парео. 

На слънчевата дестинация тя е заедно със своя съпруг Бебо Халваджиян и синът им Еди, който вече е на 4 годинки и винаги е будил възхищение у хората със своята дълга руса коса.

 

Момченцето постоянно обикаля света заедно със супер известното си семейство. Седмица преди да покаже прелести от Малдивите, Алекс развихри страстите и от Дубай, като пусна сексапилна снимка, заснета в пустинята.

Впечатление прави, че снахата на Маги Халваджиян обича да експериментира с външния си вид, и ако сега косата и е розова, само преди месец тя се появи с дълги африкански плитки в жълт цвят. 

Алекс Енева е единствената жена в живота на сина на Маги – Бебо. Бердос Халваджиян се влюбил в нея още в първия момент, щом я видял, и се зарекъл тя да стане майка на децата му. Това се случи и Енева дари клана Халваджиян с първородния внук Еди. Баба и дядо Халваджиян дават мило и драго за малкия, а оттам – и за майка му.