Слуховете за раздяла и напрегнатите взаимоотношения между Алекс и Дани Петканови вече са в миналото. Днес Алекс празнува своя рожден ден, а половинката и Дани написа трогателно пожелание в мрежата, с което несъмнено докосна сърцето и. 

"Два различни светогледа, две различни души. С малко компромиси ни чакат нови висини. Честит рожден ден, Александра! Обичам те, много!" - написа "лудия репортер", а неговата любима му отговори в коментар с думите "Обичам теее!".

Родната инфлуенсърка и модел получи куп поздравления и подаръци за личния си празник, които от сутринта не спира да споделя с последователите си в Инстаграм. 

Своя специален ден тя посрещна насред снега, отпивайки чаша шампанско Моет и облечена в удобен спортен екип. 

Отношенията между една от най-популярните двойки у нас в момента са повече от перфектни и явно тежкият период, пред който преминаха, е подействал сплотяващо на младото семейство. 

Само преди няколко дни Александра сподели в профила си и мил момент от снимачната площадка, който определи като "един от най-запомнящите се в живота и". 

"Вчера моите момчета ме изненадаха на снимачната площадка. Това беше един от най-милите и запомнящи се моменти в живота ми! Още ми е пред очите как Габриел носи букет, който е голям почти колкото него и повтаря "на мама"! След този момент, 14-часовият снимачен ден навън на студа, ми се стори не чак толкова уморителен и тежък, колкото беше!" - написа Петканова. 

Алекс и Дани Петканови разкриха дали са разделениДвойката публикува ново видео в мрежата, с което и този път събраха интереса на хиляди потребители