Отново пикантни теми за звездите ще бъдат обсъдени в „коментарното студио“ на „Папараци“. Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова са подготвили и този път горещо светско съдържание. Част от него ще бъде и интервю с  Миглена Каканашева, след грозният скандал в кръчмарски стил, който се разигра преди броени дни на откриването на най-голямото модно събитие в България - Sofia Fashion Week. Жени Калканджиева и Мегз си разменяха обиди и псувни по време на модното ревю на Каканашева. 

Грозен скандал: Жени Калканджиева и Мегз се ругаят на тъпа п*тка и мутра!Първата вечер на Sofia Fashion Week започна със скандал

Припомняме, че Мегз излезе на сцената за последното ревю, по време на което се опита да представи своята благотворителна инициатива "Активно добро" за събиране на дрехи. 

Това обаче разгневи бившата № 6 в света по красота Жени Калканджиева, която започна да крещи: “Пак ли ще говориш? По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка. Аз те направих известна”. 

Мегз първоначално запази самообладание и продължи да говори. Калканджиева обаче не спря - започна да свири с пръсти като момче и отново изкрещя “Научи се да говориш български първо”.

В този момент търпението на Каканашева свърши и тя отговори на микрофона “Мутрите да мълчат, ние ще направим това”.  После свали пуловера си и го пусна в коша за дарения, който беше поставила на сцената по случай кампанията си. Публиката посрещна репликата й с овации.  Мегз получи и огромен букет за утеха от своя любим Румен Рончев. 

Скандалът продължи и навън, където Калканджиева започна да крещи, че на Каканашева й се е разминало и тя трябвало да лежи в затвора, визирайки условните присъди срещу дизайнерката и Рончев. 

Стигна се дотам, че Рончев предупреди Жени да не се занимава повече с приятелката му.

В предаването ще бъдат обсъдени и слуховете около четвъртата бременност на Кали, като изявление ще направи самата изпълнителка, а 100 Кила ще говори за трансформацията на живота му, за спирането на алкохола и наркотиците.