След раздялата с милионерския наследник Динев младши, бившата му годеница Петя Стоянова-Пенелопе, пусна съблазнителен кадър, с който успя на нагорещи социалните мрежи до червено.

"Мама готви нещо специално за теб" - гласи текстът към снимката, заснета на кухненския плот, а изкусителната брюнетка позира само по престилка и готварска ръкавица в сребрист цвят. 

Красавицата видимо не страда от раздялата с вече бившата си половинка, а внимание от мъжката аудитория определено не и липсва. За минимално време фотосът събра близо 8000 лайка в Инстаграм и стотици коментари от нейни последователи. 

Припомняме, че за раздялата с Иван Динев, Пенелопе сподели първо пред Trafficnews.bg. 

“С Иван Динев не сме заедно от около месец. Няма конкретна причина, просто несходства в характерите. Отдала съм се на работа и пътувания” -  каза пред нашата медия знойната бургазлийка. 

Пенелопе ходи на уроци по испански език два пъти седмично, останалите два дни ходи на тренировки по бокс. През другото време се занимава с реклама на артикулите, които й изпращат всекидневно. 

Пенелопе призна пред Trafficnews: С Иван Динев сме разделениМилионерският наследник дори има ново гадже, с което е засичан неведнъж по заведенията

Тя взе участие и онлайн риалити шоуто на Миглена Каканашева, но напускането й бе малко след старта на предаването и обвързано със скандал. Пенелопе прекрати участието си по собствено желание,  въпреки, че бе един от любимите ангели на Мегз  и много близка нейна приятелка.

Двете момичета, които казах, че имат лицемерно поведение са Пенелопе и Нора. В края на днешния епизод има част от хилядите скандали, които се случваха всеки ден с тях. От Пенелопе няма още нищо, защото ходи и заплашва екипа, че се е подписала с фалшив подпис на декларацията си за участие. Че щяла да ги съди и какво ли още не." - написа Миглена в личния си профил. 

От своя страна Пенелопе публикува видео с обяснение за своята позиция. Държейки снимка с бившата си шефка, тя казва, че Меги е била повече от работодател за нея. Фотото доскоро държала до леглото си, но сега й е изключително болно, че Миглена се рови в нейния живот и говори лъжи, за които й е наясно, че не са истина. Прави това за да я злепостави и да си вдигне рейтинга, твърди Пенелопе.

Динев младши, пък вече може да се похвали с ново гадже, с което е засичан неведнъж по заведенията в страната. Не е ясно кое е момичето, но очевидци твърдят, че тя не е популярна личност и Пенелопе е в пъти по-красива от нея.