За никой не е тайна, че Моника Валериева всекидневно приема лекарството ксанакс, а причина за това са паник атаките, които все още получава понякога. 

В лайфове в Инстаграм, тя много пъти открито е говорила за проблема си и не крие, че пие таблетките, за да предотврати появите на тревожност или депресия. 

Често последователите са и задавали въпроса дали е опитвала канабис и ако не, би ли го направила. От своя страна, Валериева е казвала, че до момента не е употребявала марихуана, но иска да го направи. 

Е това се случи... и то по време на лятната и почивка на гръцкия остров Санторини. След като моделката взриви мрежата със скандални голи снимки, вчера тя хвърли нова бомба. 

От стори на Моника става ясно, че тя е изяла близалка с канабис, а минути по-късно сподели и ефекта от нея като качи видео, в което широката усмивка е налице, с помощта на ефект на камерата. 

Откакто е в южната ни съседка, Моника Валериева май си търси белята, тъй като малко по-рано вчерашния ден тя реши да си направи разходка в близост до огромна пропаст, около която са поставени предупредителни табели за опасност.