Поп-фолк иконата от 90-те Мая, позната на всички от дуета Мая и Магапаса, се завърна на сцената след дълга пауза. Новият проект на изпълнителката носи заглавието “Sexy hit” и бе представена в youtube канала на MIRAGE BG - музикална компания в Лас Вегас. 

Певицата е първата изпълнителка на компанията, а артистичният й псевдоним вече не е просто Мая, а Мая Нури (Maya Nuri).

Във видеото, тя показва атрактивна визия и изненадва своите почитатели с песен, която е далеч от ретро звученето и носи в себе си хитов заряд и много настроение. 

Автори на песента и клипа са именно „MIRAGE BG“, която е и първата Българска музикална компания в САЩ създадена в града Лас Вегас. 

Тя ще се занимава предимно с продуциране и издаване на всякакъв жанр музика, най-вече в жанровете поп-фолк и фолклор, менажиране и разпространение на музикални аудио, видео-визуални продукти, видео клипове 4К и фотосесии.

Основана е през 2018 г. от г-н Kristianо Galante. През 2019 г. създава собствено звукозаписно студио. 

Преди няколко седмици Мая даде първото си телевизионно интервю след дълго мълчание, в което сподели за живота и любовта в Америка, поп-фолка преди и сега, и обеща, че ще се завърне, за да даде на почитателите си онова, за което са я питали през всичките тези години, а именно – нейната музика.

Мая след Магапаса - за любовта и живота във ВегасСлед повече от 13 години мълчание, някогашната суперзвезда дава първото си телевизионно интервю