Първото парче на пловдивското дуо Цецо и Крум от Respect ,след дългогодишната пауза, вече е факт. Сред феновете им беше плъзнала мълвата, че групата се е разпаднала, но това никога не е било факт. „Трябва да правиш нещата само когато ги усещаш, или поне при мен е така. Все пак това е емоция. Всичко се случва, „когато му дойде времето“. По този начин, с усмивка на уста, Крум коментира отсъствието си.

„Обградени сме със свестни и кадърни хора, тук отваряме скоба за благодарност и към Иво Рашков, без когото това видео нямаше да се случи. Тепърва ще реализираме идеи“, заключват от „Респект“.

Пътуване във времето – това е основната тема, засегната в най-новия видеоклип към песента “One shot” на пловдивската група „Респект“.

„Някак, ми се иска, песента, както й клипът към нея да „проговорят“ сами на публиката. Вярвам, че всеки като индивидуален човек ще си ги интерпретира според себе си, а това е най-хубавото в изкуството.“ Така коментира композиторът и изпълнител Цветан Николаев посланието, което отправят към аудиторията си.

„Ретроспекция и мечта. Около това се завъртя идеята на видеото. Ако човек отдели време да преразгледа вече случилото се, да вземе поуките и научи уроците „бъдещето не е проблем“, както се казва в песента. Заради това и дестинациите, които подбрахме за снимките на клипа са именно тези.

Замъкът „Влюбен във в ятъра“ е съхранил „“миналото“, но реално представлява сбъднатата мечта на един човек“, разяснява Вероника Фетфова, част от екипа.