Цели 2 месеца всеки от нас прекара у дома, а причината беше наложеното от правителството извънредно положение, обявено заради коронавирусната пандемия. Въпреки че той продължава да върлува, малко по-малко мерките започват да се разхлабват, а хората се връщат към нормалния си начин на живот.

Вече няма КПП-та, а фризьорските салони и заведенията на открито работят. Това донесе радост както на обикновения човек, така и на всички популярни българи, които също останаха вкъщи и стопираха своята професионална дейност предвид ситуацията. 

Така от няколко дни се наблюдава раздвижване в социалните мрежи. С множество сторита и нови снимки бг звездите напомнина за себе на своите последователи и дадоха подобаващ старт на новия сезон. 

Ето накъде хукнаха и какво бе първото нещо, което направиха след 60 дневно затишие:

Алисия

Фолк певицата Алисия посети Пловдив, а поводът бяха разкрасителни процедури в популярна естетична клиника. Брюнетката реши да подобри формите и контура на тялото си, за да бъде в топ форма през наближаващото лято. Както винаги, певицата показа перфектен моден нюх и заложи на къси дънкови панталони, черна риза и капела. 

Преслава

Любимката на хиляди българи - Преслава не спря да радва почитателите си със снимки през цялото време на изолация. Голяма част от дните под карантина тя не прекара в града, а в родното село на мъжа си, което се намира във Врачанския край. Певицата се радваше да прекрасни гледки сред природата и чист въздух, а основното й занимание беше да играе с дъщеричката си Паола. 

Непредвидената почивка амбицира поп фолк дивата да извае фигура за чудо и приказ, но Преслава не крие, че голямата сцена вече и липсва. Именно затова, само преди ден, тя отново покори сърцата на почитателите си с уникално изпълнение на гръцка песен и написа "Когато ти се пее толкова много, та дори и това, че бъркаш текста, не те спира."

Анелия

Анелия също последва примера на колежката си и се запъти към балкана, където се наслади на прекрасна гледка и разодка. Дните на извънредно положение тя прекара в дома си. в компанията на майка си и дъщеря си Ивон. Изпълнителката се погрижи за градината и подобри уменията си в кухнята, но в последно интервю сподели, че вече не може да стои на едно място, защото това я влудява и няма търпение да се срещне с феновете си. 

Глория

След разпускането на карантинните мерки Глория реши да се възползва от хубавото слънчево време, за да се разходи в Хидропарк "Вятърните мелници" в близост до столицата. Примата на поп-фолка за пореден път зашемети с фигурата си и дори разкри пред своите последователи как поддържа форма: "Само месце, риба и зеленчуци, по три литра вода на ден, ако ти се прияде сладко, само мед! Всеки понеделник правя чай, мед и плодове! Спортуваш и споделяш живота си само с готини хора,това е! Успех!" - написа Глория. Днес тя сподели стори от морето, където вероятно е със своята половинка - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански. 

Дъщерята на Глория - Симона Загорова също се порадва на пролетни дни и на... любовта. Гласовитото момиче публикува снимки с половинката си Дани Милушев, на които си личи, че са повече от щастливи. Припомняме, че те са двойка от няколко месеца, но до момента опитваха да пазят дистанция. Освен с ново гадже, Симона се похвали и с нова прическа. 

Сузанита

Дните под карантина на пловдивската дива Сузанита бяха по-различни от тези на всички нас. Дъщерята на Орхан Мурад постъпи в клиника за зависими, където се лекуваше близо месец. Веднага след като излезе от лечебното заведение, тя хукна в тату студиото, а щом обявиха отваряне на заведенията под тепетата... реши да обиколи почти всичките. Това става ясно от сторита в Инстаграм, където тя е повече от дейна. Ледени коктейли, предвещаващи лятото и разходки в Пловдив и околността са само част от заниманията на певицата. Тя смени и цвета на косата си, като заложи на гарваново черно. Междувременно, не спира да се радва на момчето до себе си, което до момента все още остава в сянка. 

На нова прическа заложи и Гери-Никол, която събра погледите с колоритна фотосесия. На снимките рап дивата изглежда като типична амазонка, а косата и е боядисана с огнено-оранжево. Дали това не са кадри от ново видео... предстои на разберем. В последните дни, певицата прекарва голяма част от времето си край басейна, където събира бронзов загар, а неотлъчно до нея е половинката й - ММА боецът Дани Илиев, името, на който съвсем наскоро бе забъркано в крими скандал. 

Към фризьорския салон хукна и Алекс Петканова, която избухна с афро прическа. Чаровницата не пропусна и да пие по питие с талантливия пловдивчанин JJ, който в момента е един от участниците в предаването "Като две капки вода". 

Раздвижване се наблюдава и в профила на русата Златка, която също се похвали с по-тъмен цвят на косата и същевременно не забравя за майчинските грижи, като сподели снимки със сина си. "Благой Джуниър вече се радва на пюренца" - написа тя към кадъра, на който показва как го храни. 

Емилия

Емилия прекарва незабравими дни. Съвсем наскоро тя показа как сади дръвче заедно със семейството си и не пропусна да публикува мила снимка с любимия си Жорж Башур, в който е по-влюбена с всеки изминал ден. 

Тита

Тийнсензацията Тита се похвали с нов бизнес. Певицата и колегата й Бори 1 пуснаха лимитирана серия маратонки по тяхна концепция. Именно затова се спират и на емблематични имена за тях – Antilopa ще се предлагат в 2 различни дизайна за дамите, а Мойски – в 3 за мъже.

Междувременно Тита не пропусна да качи снимки, от които става ясно, че се радва на хубавото време навън. Блондинката позира със сладурско екипче, маратонки от собствената си линия и с гордост показва перфектната си фигура. 

Певицата използва и добра рекламна стратегия, като подарява по един чифт от маратонките си на известни личности, които я тагват в социалните мрежи. С тях вече се разхожда фолкпевицата Джена, която отправи благодарствени слова към колежката си и пожела успех на новото начинание.

 

Самата Джена, пък реши да иницира благотворителна игра в профилите си в социалните мрежи и да зарадва 3 дами, които тази година завършват средното си образование. Тя ще подари три от своите сценични тоалети, които са дело на български дизайнери.

Антония Петрова

Антония Петрова наскоро отпътува за Родопите и сподели редица снимки, разкриващи на почитателите ѝ прекрасните мигове сред природата, на които се наслаждава заедно със своя съпруг Ивайло Батинков и техния син Благовест.

Вчера, блондинката отбеляза и 36-тия си рожден ден, а половинката й се постара той да е незабравим. В Истаграм Антония сподели кратък видео клип, разкриващ как още със събуждането си отрива "пътека" от общо 13 подаръка, а кулминацията е голям букет от красиви червени рози.

Джулия и Кристиан Кирилов

Своя рожден ден празнува и фолк певицата Джулия. Съпругът й Кристиан Кирилов първи успя да я изненада за празника с мило послание и тяхна обща снимка. Двойката са доста активни в социалните мрежи и безспорно са едни от любимите инфлуенсъри, защото водят здравословен и данамичен начин на живот, и са пример за много от младите хора в България.