Фамилия Кардашиян обявиха, че в началото на 2021 година ще бъде излъчен 21-ият и последен сезон на тяхното шоу.

"На нашите невероятни фенове: С тежест на сърцето взехме трудното решение като семейство да се сбогуваме с „Животът на Кардашиян“.

След 14 години, 20 сезона, стотици епизоди и множество отделни шоу програми, ние сме изключително благодарни на всички вас, които сте ни гледали през всички тези години - през добрите времена, лошите времена, щастието , сълзите и многото връзки и деца. Завинаги ще пазим прекрасните спомени и безброй хора, които сме срещали по пътя.

Благодарим на хилядите хора и фирми, които са били част от това преживяване и, най-важното, много специално благодаря на Райън Сикрест, че повярва в нас, както и за това, че е наш партньор. Благодаря и на нашия продуцентски екип в Bunim / Murray, който е прекарал безброй часове, документирайки живота ни.

Последният ни сезон ще се излъчи в началото на следващата година през 2021 г.

Без това предаване, не бих била там, където съм днес. Изключително благодарна съм на всеки, който е гледал и подкрепял мен и семейството ми през последните 14 невероятни години. Това шоу ни направи това, което сме и аз ще бъда вечно в дълг на всички, които изиграха роля в оформянето на нашата кариера и промяна на живота ни завинаги.

С любов и благодарност

Ким" 

Това гласи официалното съобщение, което риалити звездата Ким Кардашиян пусна в Инстаграм профила си, където последователите и са близо 190 милиона души.

Шоуто стартира през 2007 година и привлича невиждано внимание най-вече заради секс запис, в който участва Ким Кардашиян и тогавашният ѝ приятел Рей Джей. Тогава, самата тя е популярна само като приятелка на милионерската наследница Парис Хилтън.

14 години по-късно Ким влиза в списъка на 100-те най-влиятелни хора на Times, омъжена е за Кание Уест и има собствена линия козметични продукти и парфюми.

Вчера тя анонсира, че вече се е насочила и към лайфстайл пазара, започвайки с интериорния дизайн. Според E!News, Кардашян е пантентовала марката "KKW Home", която скоро ще се присъедини към империята й. Засега 39-годишната звезда не е споделила детайли около новия си проект, но се предполага, че тя ще започне първо със стоки за дома и постепенно ще разширява обхвата си.

Документите, с които е издаден патента, разкриват, че марката ще събира в себе си "кърпи, завеси за баня, текстил за домашно обзавеждане, одеяла, дифузери за ароматерапия, продукти за баня, гъби за тяло, свещи за баня, домакински контейнери за съхранение и организиране на козметиката" и много други.