Скандалната блондинка Мартина Юрукова отбеляза подобаващо своя рожден ден. Българската Ники Минаж навърши 25 години на 8 март, а мястото, което избра за специалния ден неочаквано не беше чалга клуб, а мащабно парти за електронна музика. 

Събитието се проведе в зала Арена Армеец в столицата, която бе домакин на първото събитие в България на най-колоритната парти организация за електронна музика през последните години - elrow.

Залата се превърна в тропическа джунгла с много разноцветни персонажи, самба танцьори и конфети. 

Рожденичката събра погледите на грандиозното събитие с предизвикателно облекло, с което изцяло се вписа в тематиката на партито - изрязан метален сутиен покрит с камъни и къса оранжева сатенена пола, която също имаше блестящ акцент. 

Плеймейтката сподели поредица снимки в профила си и събра хиляди лайкове и множество пожелания за личния си празник.

В мащабното събитие се включиха имена като Andrea Oliva, De La Swing, Erick Morillo, Nic Fanciulli, Richy Ahmed, Tini Gessler и Pavel Petrov.

Парти-линията elrow е изключително популярна със събитията си на световноизвестни локации като клубовете Amnesia и Ushuaïa в Ибиса, както и фестивала Tomorrowland в Белгия. 

Припомняме, че Мартина Юрукова се хвали с тънката си талия, с която е природно надарена, както и с пищния си бюст, а съвсем скоро напълни и задните си части със силиконови импланти.

Тя е сред най-актуалните плеймейтки и бе спрягана за победител в изданиетo на конкурса “Плеймейт 2016”, но се нареди на четвърто място, въпреки че зае първо при зрителския вот. 

Мартина Юрукова към жените: Палете свещичка, да не ме срещнат мъжете ви!Българската Ники Минаж избухна на стори в личния си профил в Инстаграм