Бракоразводното дело на Анджелина Джоли и Брад Пит продължава 5 години и сега 19-годишният им син Мадокс се яви в съда срещу баща си.

Младежът даде показания по време на бракоразводното производство и битката за попечителство, където показа не толкова блестяща страна на Брад Пит.

19-годишният студент даде показания като възрастен в съда и стигна дотам, че иска да премахне фамилията на Пит от неговото име, нещо, за което майка му твърди, че не го подкрепя.

„Често не използва фамилията Пит и вместо това използва Джоли, само, когато подписва нещо“, казва източник, близък до семейството.

Съобщава се, че конфронтацията между Мадокс и Брад от 2016 г. всъщност е последната капка, която преля чашата на Джоли, за да подаде молба за развод. Сега тя дори свидетелства, че е готова да предостави доказателства за домашно насилие от Брад Пит.

По-малките деца на двойката също ще свидетелстват пред съда, ако това бъде одобрено.

Брад Пит е разследван веднъж за злоупотреба със сина си Мадокс по време на инцидент с частен самолет след новина за развода му, но актьорът е признат за невинен.

sinot-na-andjelina-djoli-i-bred-pit-svedochi-protiv-tatko-si-i-saka-da-go-trgne-prezimeto-pit-02.jpg

Сега този тип разследване ще бъде проведено отново. Процедурата по развода продължава почти 5 години, а Джоли непрекъснато наема най-добрите бракоразводни адвокати.

sinot-na-andjelina-djoli-i-bred-pit-svedochi-protiv-tatko-si-i-saka-da-go-trgne-prezimeto-pit-06.jpg