Синът на Дейвид Бекъм се ожени за милиардерска наследница. Никола Пелц, дъщеря на милиардера Нелсън Пелц и модела Клаудия Хефнър, и Бруклин Бекъм, син на Виктория и Дейвид Бекъм размениха клетви в обширното имение на семейство Пелц в Палм Бийч. Част от известните гости бяха Винъс и Серина Уилямс и Ева Лонгория.

Булката носеше зашеметяваща бяла рокля на Valentino с дълъг шлейф, избран с помощта на нейния стилист Лесли Фремар. Гостите на двойката, включително целия клан Бекъм отлетяха във Флорида за цял уикенд от тържества, ръководени сватбената организаторка Мишел Раго.

След церемонията гостите са се наслаждавали на коктейли, украсени със сезонни бели черешови цветове, докато свири джаз квартет, а след това 12-членна група е поела забавлението за вечерята в сватбената палатка, която беше украсена с градински рози, наслоени с божури, дребни бели ранункулус, пръскани рози и хортензия.

В допълнение към традиционните речи, включително тези на кумовете на Бруклин, братята му Ромео и Круз – бащата на младоженеца Дейвид Бекъм отдаде сърдечна почит към най-големия си син и новата му снаха. Когато вечерята приключи, младоженците изиграха първия си танц на „Only Fools Rush In“, изпълнена от изгряващия южноафрикански артист Lloyiso, предават от Vogue. 

Освен известни членове от вътрешния кръг на семейство Бекъм - знаменитият готвач Гордън Рамзи и семейството му също бяха там, а Марк Антъни пое диджейските декове, за да закрие празненствата. Актьорите Рашида Джоунс и Кирнан Шипка, и режисьорите Майкъл Бей и М Найт Шямалан, както и Наталия Брайънт, дъщеря на покойната баскетболна легенда Коби Брайънт също присъстваха.

Осъзнавайки събитията, които се развиват на другия край на света, докато празнуваха сватбата си, Бруклин и Никола си партнираха с хуманитарната агенция Care и поканиха гостите да направят дарения на тяхно име, за да помогнат за предоставянето на помощ за жени и момичета, семейства и възрастни хора в Украйна. Родителите на булката бяха сред тези, които направиха най-значителни дарения за каузата.