Симона Загорова избра специален ден, за да запознае своя приятел с баща си Илия Загоров. Става въпрос за рождения и ден, който дъщерята на Глория отбелязва на днешната дата. Гласовитата дама става на 24 години. 

Симона и Дани Милушев пропътуваха 2700 км, за да отбележат празника в Стокхолм, Швеция, където Илия Загоров живее и работи като певец.

Още вчера двойката публикува снимки от самолета, но не сподели с последователите дестинацията. "Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи" - написа Симона. 

Днес, дъщерята на фолк звездата вече сподели поредица от кадри, от които става ясно, че е заедно с татко си и изглежда повече от щастлива и развълнувана. 

Междувременно, запознанството между двамата най-важни мъже в живота и е доста голяма стъпка, което говори за сериозни любовни отношения между Даниел и Симона, а не кратка авантюра. 

Двамата са заедно от няколко месеца, често пътуват из България и посещават различни природни забележителности, а последователите им се радват на множеството снимки, които ежедневно публикуват в мрежата. 

Само преди няколко дни рожден ден празнува и гаджето на Симона. Двамата отбелязаха празника в пиано бар, поради участие на наследничката на Глория. Тя не пропусна да го поздрави с няколко лайф изпълнения, с които несъмнено успя да накара сърцето му да бие лудо.