Щерката на певицата Лияна върви по стъпките на майка си и също ще става част от фолк гилдията. Красивата Дениз ще вземе участие в новото парче на известната си майка, а клипът към него бе заснет преди няколко дни. 

Това стана ясно от профила на гримьора Цецо Андреев, който публикува снимка, на която е тагнал двете красавици и е написал: "Очаквайте много яка песен и две красавици!". Майсторът на четките се е погрижил за безупречния грим на майка и дъщеря, а прическите им са дело на стилиста Емилио Стефано, с когото Лияна работи от доста време насам. 

Потребителите на социалните мрежи определиха като "сестрички" Дениз и майка й, които наистина имат огромна прилика помежду си. 

Междувременно, тийнейджърката показва със снимките в профила си, че изобщо не скучае през зимните месеци и почти всеки ден посещава популярни заведения и ходи по луксозни спа почивки. 

16-годишната Дениз често е атакувана заради външния си вид, предвид години си, но критиките, които чува по свой адрес никак не я притесняват.

Дениз е плод на любовта на Лияна с кюрда Махмуд. Преди 6 години певицата участва във формата„VIP Brother“, на чийто финал излезе на сцената заедно с дъщеря си. Тогава 10-годишната Дениз Йозджан бе по-пълничка и съвсем различна от това, което показва сега в социалните мрежи.

Заради тежкия грим и изкуствените мигли много Instagram потребители сравняват Дениз с дъщерята на Анелия – Ивон, която също се държи и изглежда твърде зряло за невръстните си години. 

Непълнолетните дъщери на Анелия и Лияна - шампанско, салфетки и хиалурон