Сезонът на баловете! Едно от най-очакваните събития през годината. Харесвани от едни, одумвани от други - абитуриентите се разделят с училището с апломб. Партита, лимузини, красиви тоалети, блясък. Дори и за една нощ, дванайсетокласниците желаят да влязат в ролята на знаменитости. Дали и колко е оправдано това ще бъде предмет на дискусии още дълги години, но дебатите за и против по никакъв начин, не могат да намалят интереса към баловете. 

Всеки випуск има своите популярни лица, а всяка година TrafficNews показва част от най-очакваните абитуриенти в Пловдив.

Вижте кои са популярните лица на випуск 2022 в Пловдив.

Габриела Пацева завършва Френската гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери". Очарователната блондинка е дъщеря на бизнесмена Георги Пацев, който се занимава с производство на полиетилен. 

Наследникът на фамилната компания "Хъс" Ангел Асенов завършва образованието си в престижен колеж в Англия и вероятно ще продължи да учи в университет в чужбина. 

Диана Николова завършва профилирана паралелка по хотелиерство в „Проф. д-р Асен Златаров“ и иска да продължи да се занимава в тази сфера. Насочила се е да следва в Лондон, а мечтата й е да обиколи света. За бала си е избрала дълга бежова рокля.

Десислава Димитрова също е възпитаничка на ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“. Иска да учи право и се е насочила към университет в София.

Доста често ме подценяват заради външния ми вид , но аз съм сериозна ученичка, която има амбиции за просперитет в живота . Обичам да пътувам и да прекарвам времето с любимите и важни за мен хора”, споделя тя.

Грета - Мари Тасева завършва Езикова гимназия "Пловдив" с немски. Дъщерята на бизнесмена Радо Тасев е сред най- атрактивните млади дами във випуска. 

Елеонора Иванова е една от красавиците, победили конкуренцията в "X Faktor" - "4Magic". Тя завършва Английската гимназия. 

Виктор Джилянов, наследник на известна лекарска фамилия,  завършва Руската гимназия с английски. 

С

Дуетната половинка на Пашата и Торино - Димитрия Николова завършва ЕГ "Иван Вазов" с испански. 

Теодора Кехайова завършва Английската гимназия с немски, но тя винаги ще е близо до децата ,тъй като родителите й притежават фабриката за детски играчки "Аmек toys".

Божидар Кръстев също е зрелостник от Английската, а дали ще продължи бизнеса на родителите си, които са собственици на компанията за мебели "Модилиани", предстои да разберем. 

Ивета Иванова завършва Английската с немски. Брюнетката е дъщеря на собствениците на фирмата за осветителни тела "Атра 96".