Сестрата на актрисата Саня Борисова Ирена с успешна кариера като инфлуенсър и хиляди последователи в социалните мрежи, предимно от арабския свят.

Ирена Борисова призна наскоро в телевизионно интервю, че хонорарите й като инфлуенсър са големи и благодарение на тях може да си позволи висок стандарт на живот в емирството.

По-известна като Рене в социалната мрежа може да се похвали с годишни договори с големи фирми, които рекламира. Освен тях красавицата се е снимала два пъти и за списание ”Вог-Арабия”.

По-малката от двете сестри живее от години в чужбина. Според запознати веднага след абитуриентския си бал се е преместила в Милано, след това в Дубай - дестинацията, която е избрала за свой дом от 15 години насам.

В родината Ирена Борисова се прибира за празници, предимно в родния им град Видин.

Мнозина сравняват двете сестри, коя е по-красива и коя по-успешна. Но това е въпрос на личен вкус. 

Ники Илиев призна за раздялата със Саня БорисоваЗасега не искам да говоря за това, твърде лично е - сподели актьорът

Припомняме, че преди повече от година чаровната Саня се раздели с дългогодишната й половинка актьорът и режисьор Ники Илиев. След развода актрисата бе най-голямата изненада за зрителите на шоуто по bTV - "Фермата". 

Спекулациите за раздялата между Саня и Ники започнаха след нейна публикация в социалните мрежи, която гласеше: „Когато те прострелят в сърцето, но имаш силата да продължиш”.

Хора от обкръжението на актрисата твърдят, че тя имала решителен и силен характер, който й помогнал да преодолее депресията. Семейството й също я подкрепило. Самата тя признава, че шокът от раздялата с бившия дълго я държал, но любовта на близките й я спасила от изпадането в дълбока депресия.