Луд купон вдигнаха семейство Ражнатович в чест на новия член на тяхната фамилия. Снощи вечер те празнуваха раждането на Желко, син на Велко Разнатович и съпругата му Богдана, който се роди на сутринта. Първи пристигна таткото, който не скри еуфорията си и не след дълго грабна микрофона, пя от сърце и не спря да се раздава на макс, като показа завидни танцови умения.

 

Сръбската звезда Цеца, която стана баба за първи път в живота си, също не пропусна да поздрави всички гости със свои изпълнения.

По-късно участие в музикалната програма взе и дъщеря й Анастасия Ражнатович, която събра погледите с розов тоалет. 

Освен тя, пееше и Марина Вискович, която вдигна настроението на макс с хитовете на Цеца.

Голям брой знаменитости се събраха на празника си, а Анастасия сподели и частица от атмосферата със своите последователи в Instagram. Всички дойдоха в добро настроение с подарък в ръка, а Зика Якшич с цели два подаръка, които едва държеше в ръцете си.

Големият купон се състоя в къщата на Ражнатович в Белград, а в по-късните часове пищна заря с чест на "малкия Аркан" покри небето.

Домът на фамилият бе приказно украсен и остави без думи всеки, който прекрачи прага. Диско топки, множество балони и пищна трапеза с всякакви специалитета бяха само част от изненадите. 

„Малка приказка за моя Желко“, написа Цеца във видео, което зарадва мнозина.

Снимки: objektiv.rs

Богдана Ражнатович роди вчера, в частна клиника, с цезарово сечение в 10:40 часа. Бебето тежи 3,3 кг и е високо 53 см. На раждането също е присъствал и бащата на новородения Желко - Велко. Името, което бебето носи е на покойния съпруг на Цеца. По последна информация Богдана и бебето се чувстват отлично. Тържеството на Ражнатович започна още пред родилното.

Цеца Величкович стана бабаДетето е кръстено на покойния съпруг на певицата - Желко Ражнатович