Мис България Антония Петрова-Батинкова сподели неприятна новина с последователите си в мрежата. Блондинката и съпругът й Ивайло са станали жертва на посегателство и то не един, а цели два пъти, като извършителят и в двата случая е един и същ.

"Мили приятели, в събота, 17:10 ч., сем. Батинкови станахме обект на посегателство над личното ни имущество за втори път. Зад къщата, в която живеем, в затворен комплекс в София, наш съсед брутално надра автомобилът ни, като това беше заснето от охранителните камери в комплекса, явно без той да подозира! Преди 2 месеца и другият ни автомобил бе надран. Ние сме сигнализирали органите на реда и застрохователите и очакваме индивидът да си получи заслуженото. За да е пълен срамът му, тъй като вече всички в комплекса знаят кой дере колите ни, нещо което се случвало много други пъти решихме да направим публично достояние красноречивия запис.

Нека този Мушморок, пардон Марин Петров стана национално известен, посрамен и сочен с пръст за постъпките си! Бъдете здрави и добри един към друг, въпреки дребните души!", написа Антония в профила си, с което предизвика поредица от коментари от потребителите.

Миската публикува и видео, на което ясно се вижда как злосторникът драска колата им, минавайки покрай нея с бърза крачка.