Първородната дъщеричка на Светлана и Християн Гущерови стана на една годинка в края на месец февруари. За празничния повод,  гордите родители организираха пищно тържество за малката Анелия-Добромира.

Това става ясно, след като преди ден плеймейтката сподели поредица снимки от събитието в официалния си Инстаграм профил.

Семейство Гущерови не пести средства, когато става дума за любимата им дъщеря. Кадрите в социалните мрежи разкриват богатата украса за специалния ден. Стена от множество балони в нежни цветове и бутикови десерти, декорирани с инициалите на рожденичката, пингвини, кремове със захарни цветя и пеперуди, са само част от сладките изкушения.

 

Най-голяма впечатления, разбира се, прави празничната торта. Тя е на три етажа, цветовете са бебешкосиньо и розово, а украсата по нея е съставена от звезди, облачета и пингвини.

За празника на Анелия-Добромира, Светлана е избрала да облече тоалет с розови, червени и жълти флорални мотиви. Роклята е с „надиплена“ кройка и остро деколте.  

Красивите фотографии от рождения ден събраха голям брой харесвания и пожелания от последователи и приятели на семейството. 

„Да ви е жива и здрава малката беба и да ви носи само радост“, написа попфолк изпълнителят Азис, добавяйки и емотикони във формата на сърца. Той е сред най-близките приятели на брюнетката.

Спазвайки обещанието си, Светлана Гущерова все още не е показала лицето на дъщеря си. 

"Отговарям на тези от вас, които ме питат, кога ще я покажа - НИКОГА! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския бал!" - гласи един от коментарите на Светлана Гущерова, под снимка с малката Анелия-Добромира.

Светлана Гущерова: Никога няма да покажа детето сиМайки я критикуват за количката