С широка усмивка и със сълзи от щастие народната певицата Невена Вранчева каза "Да" на своя любим Александър. Предложението да прекара живота си със Сашо идва изневиделица и е изпипано до последната подробност. 

През уикенда двамата влюбени празнували рожден ден на близък приятел на Александър. Така вила в красивите Родопи станала арена за романтичното предложение. Късно вечерта изведнъж в къщата загаснали всички светлини, спряла и музиката. Всички присъстващи били умело вплетени в заверата и обяснението пред Невена било, че токът е спрял. Тогава подмамили нищо неподозиращата млада дама навън, където свещи озарявали пътя ѝ към заветния пръстен. Сашо паднал на колене и сред балони, в присъствието на всички гости на събитието, помолил за ръката ѝ. 

Певицата изрекла заветното "Да", което било обилно полято с шампанско и сърдечни поздравления. Оказва се, че Сашо е помислил за всичко, тъй като малко след сбъднатия блян, той споделя на годеницата си, че вече я е поискал и от родителите ѝ. Предходния ден Александър, придружен от родителите си, отишъл в дома на Невена, за да поиска ръката ѝ от нейния баща. 

Младата красавица става годеница на мъжа на мечтите си след 8-месечна връзка. Двамата се познават от 3 години, но едва преди месеци професионалните им пътища ги срещат отново и в крайна сметка ги събират. Всъщност TrafficNews се явява техен сватовник, тъй като Невена среща бъдещия си годеник по повод служебен ангажимент, докато работи в медията. Александър пленява бързо Невена с чар и ум. 

Днес, по-малко от година след старта на приказката, двамата вече обмислят детайлите за сватбата. Най-важният ден в живота си те планират за лятото на 2022 година и първоначалното им намерение е сватбата да бъде в родния им град Пловдив.