„Когато животът е хубав и хората се разбират“. Това написа Александър Кадиев под последния си пост в Инстаграм, с който направо разлюля социалните мрежи.

Той е избрал да  прекара част от лятната си отпуска на къмпинг в Черноморец, където споделя мигове с новата си любима Ивелина Чоева.

Съвсем случайно (или не) обаче Кадиев се засякъл с бившата си приятелка и майка на единственото му дете – Таня Тончева. Напук на стереотипите тримата възрастни демонстрираха близост, като заедно с малката Кати са седнали да споделят обяда си на ресторант.

А ето и цялото послание на синът на Катето Евро към аудиторията:

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)