На 11 септември, пловдивската красавица Дебора Георгиева навърши 18 години и отпразнува подобаващо своето пълнолетие.

Девойката е възпитаничка на Френската езикова гимназия  и тази година ще бъде абитуриентка, като наравно с учението усилено се изявява и в сферата на модата.

Тя отбеляза своя рожден ден със стилно и бляскаво парти, в компанията на 20 от най-добрите й приятели, които я затрупаха с цветя и подаръци за празника, а поздравленията по мобилния й телефон не спряха през целия ден.

Хилядите изненади за големия ден започнали още в 00:00 часа, когато Дебора била посрещната пред дома си с букети, класно вино и шоколад.

Мястото на купона бе луксозния пловдивски ресторант Миконос, където рожденичката и всички гости били посрещнати с изящно укрсена маса, по която били пръснати куп листа от червени рози, любимото й шампанско и балони.

Ослепителната Дебора събра погледите на всички присъстващи с перфектната си визия, изпипана  до най-малкия детайл. Пловдивчанката заложи на тъмносиня рокля, закупена от италиански бутик и покрита с хиляди бляскави кристали.

Не по-малко интересен бе и маникюрът й, който бе изцяло съобразен с празника, а за своите грим и прическа моделката се довери на луксозно бюти студио под тепетата.

Стилист на елегантната й визия била нейната майка, на която често се доверява за подобни събития.

След куп наздравици и вкусна вечеря била поднесена и специално изработената за личния празник бутикова торта.

Апетитните блатове на сладкарското бижу описваха числото 18, върху което били пръснати стотици перли, обагрени в нежни цветове, рози и бонбони „Рафаело”.

Големият купон продължи до малките часове на нощта в известна дискотека под тепетата.