Илън Мъск и половинката му Граймс непрекъснато интригуват обществеността с ходовете си. Този път 33-годишната любов на бизнес магната си направи "извънземна" татуировка на гърба, докато майка му продължава с перфектните модни визии. 

Една от най-необичайните двойки на планетата и техните действия непрекъснато привличат вниманието.

Сега рапърката реши да направи уникална татуировка по целия си гръб и разкри пред последователите си в социалните мрежи, че мастилената рисунка представлява „красиви извънземни белези“.

33-годишната Граймс разкри, че татусът е направен с бяло мастило, както и че процесът е бил много болезнен и сега тя просто иска да спи, за да се възстанови.

Граймс, която има син от партньора си Илон Мъск, преди това е казвала, че би искала да се премести на Марс, след като навърши 50 години, за да помогне за създаването на човешка колония там.

Наскоро Илон Мъск изненада феновете със снимка, която показа как ще изглежда в дамско издание с дълга коса.

Самият Мъск по-рано разкри плановете си да изпрати на Марс 1 мнл. души до 2050 г. Тогава канадско-американския инженер, изобретател и бизнес магнат обяви, че ще изстрелва по три ракети "Старшип" ежедневно, създавайки в същото време "много работни места".

Припомняме, че Мъск и Граймс първото си дете и седмото за милиардера в началото на май миналата година. Тогава звездната двойка изуми света с избора за име на сина си. Момченцето бе кръстено с провокативното название X Æ A-12. Щастливата майка обясни името като комбинацията от символи, наподобяваща математическа формула, включваща модел на самолет и любима песен. Малко по-късно родителите прекръстиха сина си на X Æ A-Xii. Въпреки че промяната бе незначителна, тя успя да отговори на изискванията на щата Калифорния за издаване на карта за социално осигуряване.

Майката на Илон, Мей Мъск, пък днес е на 72 години и все още работи като модел.