Реум и хотелската наследница Парис Хилтън се ожениха на 11 ноември в имението на покойния й дядо Бел Еър на церемония, последвана от три дни пищни тържества с известни личности.

Един човек, който не беше поканен в сватбата беше малката Иви, която е дъщеря на Реум, отбеляза майка й Белици. Оказва се, че Белици е забременяла от него в момент на занимавка. Белици каза, че дъщеря й копнее да се срещне с баща си Реум, откакто вижда снимки и чете истории за скорошната му сватба с Хилтън.

Малката Иви дори е написала писмо на баща си, с послание той да й позволи да се опознаят. Белици и Реум са били първо приятели преди да започнат авантюрата. Когато кратката връзка не се е получила, те се разделили. Тя се е срещала с актьора Мел Гибсън, когато е разбрала, че е бременна с Иви.

Белици каза, че не иска нищо от Реум, освен да позволи на дъщеря им да го опознае. Той я е виждал само един единствен път и това много натъжава малката Иви. Тя е на възраст около 10 години и вече започва да усеща липсата на баща, пишат таблоидите.

„Жалко е да живеем в общество, което системно дава възможност на отсъстващи бащи, като същевременно заклеймява открито самотните майки, които влагат потта в отглеждането на страхотни деца“, пише тя в изявлението си.

"Тази тема е основополагаща за много обществени проблеми и трябва да се промени."

 А ето и кадри от бляскавата сватба на Парис Хилтън и Реум.