Победителят от втория сезон на Биг Брадър 40-годишният Мирослав Атанасов е починал. За неговата кончина съобщи Ники Кънчев с публикация във фейсбук.

"Гадно, ужасно и тъпо. Смъртта е отнеса и Миро от втория сезон на Big Brother. Оставя Давид и Катето сами! Сбогом, момчето!" - написа тв водещият. 

Участникът от риалити предаването стана известен с любовта си към хубавата Елена, а през изминалата година попадна в болница заради инсулт.

Въпреки сериозните здравословни проблеми Миро не беше споделил, че не се страхува от вируса и си обеща да се грижи повече за себе си със спокойствие и здравословна храна.

"Жив съм по чудо. Живея втори живот и това изобщо не е пресилено. Зарекъл съм се занапред да не се нервирам за глупости и да ценя всеки миг с близките си хора. Майната му на парите, на бизнеса – важното е да сме здрави”, сподели тогава Миро.

Припомняме, че Миро е баща на момченце - Давид от връзката му с бившата манекенка Екатерина Дюлгерова. Двамата отглеждаха и още едно момче-14-годишния Денис, син на Дюлгерова от предишна връзка.