Никола Диев, който е експерт в интериорния дизайн, и съпругата му Цветелина организираха незабравим празник, по повод 11-тия рожден ден на сина си Александър. 

В духа на лятото, пловдивската фамилия се спря на идеята за колоритно неоново парти, а мястото на детското тържество бе луксозната зала за събития от всякакъв тип Etra Hall
 
 
Рожденика посрещна своите най-близки приятели с детско шампанско и различни по вид сладки лакомства.
 
 
Неонова украса, над 500 балона в най-пъстрите цветове и светещи ленти по тавана и по пода бяха само част от украсата, дело на управителката на Etra Hall Елена Драганова.
 
 
Всички гости зарадваха Александър с куп интересни подаръци и лудуваха от сърце, благодарение на множеството игри, част, от които станаха и професионални детски аниматори.
 
И това не е всичко! Неонов боди Арт събуди особен интерес у малчуганите, а диджей парти изпълни Etra Hall с много танци и усмивки.
 
 
Детското тържество продължи над 3 часа, а всички родители, които придружаваха своите наследници на празненството също се забавляваха наравно с тях. Те позираха пред обектива за снимки с неонови аксесоари, а плата с плодове, коктейлни хапки и вино бяха само част от специално подбраните кетъринг предложения за родителите. Дидо Докторов, пък бе фотографът, заснел приказната фотосесия на тържеството, а обектива му успя да хване всеки специален момент.
 
И така - с много изненади, хубави емоции и сладки приказки с цветни и усмихнати хора премина първото детско парти на Etra Hall. 
 
 
Oттук насетне, най-новата зала за събития Etra Hall под тепетата ще предлага страхотни оферти за специалния ден на вашето дете. 
 

Залата е модерна, функционална и ще предлага разнообразни варианти за тематично или нестандартно парти както за малчуганите, така и за техните семейства. 

Разположена в мегакомплекса 7POINTS, луксозната зала Etra Hall предлага всичко необходимо за вашия празник - много изненади, богати софри и напитки, добро обслужване, разнообразни предложение за празнична украса, програма, приятни емоции, промоции и каквото още може да изникне в ума ви. 

Голямата зала за ивенти разполага с капацитет от 400 места, оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за пушек, машина за конфети и пиро ефекти. Огромнен паркинг също е на разположение на гостите , които са с автомобили.

Телефон за резервации: 087 651 1111