Пловдивчанката и популярна певица Татяна отбеляза подобаващо, че последователите и в социалната мрежа Инстаграм са станали 100к. 

Досущ като за рожден ден, тя се премени в официална дизайнерска рокля и разряза бутикова торта, украсена с цветя и само дни преди поредния локдаун у нас намери повод да празнува. 

Своя специален ден тя отбеляза в ателието на модния дизайнер, отговорен за тоалета, а фотограф запечата най-красивите моменти от мини тържеството. 

”Няма случайни неща в живота. Всеки има своята карма и щастливи моменти, а моите определено на 17-то число са неповторими и запомнящи се. Щастлива съм, че вече сме 100к и благодаря на всички. Аз и екипът ми се стараем да сме интересни, забавни, понякога и щури с нещата, които публикувам там. Определено профилът ми е много разнообразен, защото аз самата не мога да се определя като човек с интереси само в една посока… Музиката е животът ми и всички, които ме следват, е преди всичко заради това, че съм певица. Но съм щастлива, че много хора, освен музиката, която правя, харесват Татяна, защото е фитнес момиче, мама и какво ли още не… Благодаря на всички за доверието и затова реших, че празникът по случай 100к трябва да е пищен и грандиозен“. - споделя певицата. 

Съвсем наскоро Татяна пусна и нов сингъл, а с видеото към него отново успя да прикова вниманието на меломаните с екстравагантна визия. 

Изпълнителката разказва още, че въпреки ситуацията се старае да твори и прави музика, за да мотивира хората. Тя е сигурна, че хубавите неща тепърва предстоят, а тя от своя страна вече ги подготвя.