Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес се завърнаха у дома с новородената си дъщеря в четвъртък, дни след като футболистът потвърди, че са загубили едно от детето по време на раждането.

Публикувайки снимка за своите 430 милиона последователи, 37-годишният Роналдо държеше дъщеря си, придружен от Джорджина и четирите им деца – три от които футболистът стана баща чрез сурогатни майки.

Подписвайки публикацията, той написа: „Дом, сладък дом. Джио и нашето момиченце най-накрая са заедно с нас. Искаме да благодарим на всички за милите думи и жестове.

Вашата подкрепа е много важна и всички усетихме любовта и уважението, които изпитвате към нашето семейство. Сега е време да бъдем благодарни за живота, който току-що приехме на този свят. 

Португалският футболист обяви през октомври 2021 г., че очаква близнаци с дългогодишната си партньорка Джорджина.

Роналдо описва загубата на бебето като „най-голямата болка“.

Той написа: „С най-дълбока тъга трябва да съобщим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да изпита“, се казва в съобщението.

„Само раждането на нашето момиченце ни дава сили да изживеем този момент с малко надежда и щастие. Бихме искали да благодарим на лекарите и медицинските сестри за тяхната експертна грижа и подкрепа.

„Всички сме съкрушени от тази загуба и любезно молим за поверителност в този много труден момент. Нашето момченце, ти си нашият ангел. Винаги ще те обичаме”, допълни той.