Роксана избухна с гневен коментар, отправен към всички хора, опитали се да изцапат името на излекувалия се преди дни от коронавирус неин колега Тони Стораро. 

Изпълнителката бе провокирана да изкаже мнение, след като се появиха спекулации, че "Човекът глас" е инсценирал заболяването си, като дори бе обвинен, че е взел пари.

"Ще бъда много кратка и ясна, защото не понасям, когато се говорят и пишат глупости за достойни хора, какъвто за мен е моят колега, приятел и учител на сцената Тони Стораро. Разочарована съм, ядосана съм от факта, че с лека ръка, абсолютно безскрупулно се опитвате да изцапате името му . Според някои хора той не е бил болен ,а се е преструвал на такъв, защото е взел пари. Тези хора, които твърдят това, значи никога не са си били близки с него и не го познават, но не го и уважават. Стораро е човек на честта , достойнството, морала ,семейството и честността. Той никога не би приел подобно нещо,той никога не би слязъл толкова ниско ,той никога не би нахранил семейството си с такива пари, защото е истински мъжкар ,господин , син, родител ,съпруг, дядо,колега и приятел. Тонка желая ти да си ми жив и здрав ,благословен и много щастлив с цялото си прекрасно семейството. Добре дошъл у дома ,оправяй се бързо ,защото всички те очакваме отново сред нас . Обичам те безкрайно много." - написа Роксана в своя публикация в социалните мрежи. 

Самият Тони Стораро не пропусна да благодари на своята колежка и приятелка за милите думи и написа коментар под поста и.

"Мила, Рокси много ти благодаря, че ме подкрепяш. Както винаги си го правила, защото ме познаваш, за което ти благодаря. Ти си една прекрасна колежка, приятелка и най вече достоен човек, затова Господ винаги ще е с теб. Обичам те и ти благодаря за хубавите думи." 

Припомняме, че гласовитият певец беше приет по спешност в болница с коронавирус. След като Тони пребори заразата, той сподели с последователите си, че вече се чувства добре и благодари на лекуващите го специалисти в Шумен. 

"За мен, като много активен изпълнител, свикнал всяка вечер да съм по заведенията сред хората и често да пускам нови песни, периодът от март досега се оказа много труден. Първо, защото изолацията ни остави в положение да стоим вкъщи, да не записваме песни, да не снимаме клипове... Веднага щом ни разрешиха да работим, записах “Ах, каква жена си” и заснех видео към нея, започнах да ходя по участия... И тогава вирусът ме хвана и пак замразихме всичко", разказва Тони. 

И допълва: "Още в първия ден, когато наистина смея да кажа, че се чувствам по-добре, реших да пусна подготвения проект - заради себе си и заради всички хора, които са зажадняли за моята музика. Обидно ми е, че с това мое действие дадох повод на някои хора да смятат, че някой ми е платил, за да се правя на болен. Със здравето шега не бива и аз, като дълбоко вярващ човек, никога не бих си позволил да постъпя така. На всички, които вярват в конспирации, искам да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята ситуация".

Тони Стораро с COVID-19, приеха го в болницаПоп-фолк певецът има пн