След като фолк звездите излязоха снощи на протест пред Министерския съвет с настояване нощните барове да отворят, днес една от присъстващите изпълнителки - Роксана, буквално изригна в мрежата, съобщи GLAS.bg. Ето какво казаха снощи звездите, което е отприщило коментарите на хората, предизвикали бурната реакция на Роксана:

Ето и реакцията на Роксана - публикуваме я без редакторска намеса:

Чета ви коментарите, обидите и знаете ли, не съм изненадана. Половината сте невероятно щастливи от нещастието на другите хора, затова и до никъде не сме стигнали. Вместо да се подкрепяме, да вървим заедно напред, да отстояваме правата си заедно, ръка за ръка, ние чакаме, вие чакате удобен момент, когато човек е слаб, за да го смачкате и по този начин сте щастливи и се чувствате забележими - жалко за което.

Аз съм помагала много, помагам и ще помагам докато ме има, защото съм такъв човек и съм щастлива да го правя. Радвам се на такива моменти, защото само чрез тях разбирам и виждам от кой трябва да се пазя кой да допускам до себе си ,какво и колко,къде и как трябва да говоря.

Няма да влизам в подробности, но ще ви кажа ,че това да съм популярна ми струва много във всяко едно отношение ,не се оплаквам, а ви споделям. Това да съм далече от децата си непрекъснато, това да живея повече в колата си вместо в дома си , това да се притеснявам за живота си , това ,че когато вие ставате за закуска аз лягам ,това ,че дори не се храня нормално ,това как и колко струва да бъдеш Роксана знам само аз.

А как се прави един проект ,колко струва една песен ,клип ,даже и да ви обясня едва ли ще разберете,но сумите са четири цифрени и пет цифрени и накрая излиза песента и четеш коментари само на "музиковеди и музикални легенди", че не става защо е балада или защо е бърза, текста е такъв или защо съм Руса и дебела, облечена или съблечена и т.н. Много е лесно да мразиш, трудно е да обичаш.

Тази страница е за моите приятели, почитатели и тяхната любов ми стига. На вас останалите искам да ви кажа ,че може да продължавате в същия дух ,ако това ви прави по-спокойни и ви доставя удоволствие .

Искам да благодаря за предложението, за работа на полето, от един мой съгражданин ,съкварталец и " приятел ". Аз съм работила и на полето и в консервена фабрика и не ме е срам да го призная, напротив ,но господ е имал други планове за мен. Отвори ми врата на голямата сцена ,даде ми любовта на хората , а аз им подарих моята музика. За разлика от други, които си останаха и до днес , десет години по-късно все там на полето.

Вярвам ,че всичко ще се оправи и всички ще можем да съществуваме нормално.

Това ,че сме популярни ,не значи, че сме богати. Да, имаме една идея повече възможности ,но и много повече разходи . Като всички нормални хора плащаме лизинги, кредити, сметки ,разходи, гледаме децата си , а разликата от мен и вас ,просто пример елементарен ще дам ,че ако на вас ви трябват 5 лева на заем на нас ни трябват 500 .

Самият ни статус ни задължава да водим различен начин на живот и да се съобразяваме с много неща дори и да не искаме. Вие публиката, виждате само лъскавата ни страна и така трябва да бъде винаги и завинаги.
#Музиката_не_вирус❤

Днес Аз, Галин ,Теди Александрова, Емануела, Бони Тони Стораро,Емрах, Денис Теофиков ,Диона,Ария ,Лидия Фики отидохме на протеста за да защитим целият ни бранш, сектор.

Сектор на певци ,музиканти, сервитьори, ресторантьори, собственици на клубове, бармани, готвачи, миачи, чистачи,диджей, озвучители, майки ,бащи студенти и приятели, над 150 хиляди човека, които изкарваме заплатите си там ,а вече четири месеца не ни позволяват да работим. Стига толкова!!!

Музиката не е вирус, оставете ни да работим и съществуваме на спокойствие.

Припомняме, още преди няколко дни Роксана публикува обръщение към своите фенове, за да изрази позицията си, на края на което се разплака. Много от хората бяха развълнувани от думите на певицата:

Поп фолк звезди на протеста в София! Искат работа и дискотеките да отворятНе сме от никоя партия, просто искаме работа. Музиката не е вирус, казват те