След горещата фотосесия за колекцията си, вдъхновена от Свети Валентин, Риана отново изненада феновете, този път с топлес снимка в Instagram.

На въпросния провокативен кадър световната звезда прикрива гърдите си с ръка. Певицата носи само къси панталони от марката си Savage x Fenty, както и огромни обеци, колие, пръстен и гривна.

По-рано 32-годишната Риана публикува няколко горещи снимки и видеоклипове от колекцията си, вдъхновени от Свети Валентин.

На тях тя е с червено бельо, съчетано със секси високи чорапи и латексови ръкавици.

rijana-pozira-toples-dodeka-go-promovira-nejziniot-brend-provokativna-fotosesija-po-povod-denot-na-vljubenite-foto-05.jpg

Риана направи голяма почивка от музиката, за да се съсредоточи върху марката си, но сега има слухове, че тя работи по своя 9-и дългоочакван музикален албум.

В момента певицата има връзка с A $ AP Roxky, с когото се познава отдавна, но те започнаха връзката в края на миналата година. Преди месец те посетиха и Барбадос, родното място на Риана, а според източници двойката се опитва да стои далеч от очите на обществеността, но и двамата са по-щастливи от всякога.