Певицата Гергана, която буквално стана звезда за една нощ с песента си "Губя те бавно" и се превърна в любимка на малки и големи, се похвали с голямо постижение и сбъдната мечта. 

Блондинката публикува снимка, на която държи диплома за висше образование. Гергана придоби магистърска степен в интересната наука - Гемология към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Това е наука, която разглежда характеристиките на скъпоценните камъни. 

В последните години ретри изпълнителката бе изцяло съсредоточена върху учението си, а пеенето е оставила на заден план. През изминалата 2018 година тя зарадва почитателите си само с една нова песен, но ходи по участия, когато я поканят. Гергана никога не е криела, че обича музиката, но за нея това е по скоро хоби, а не основна професия. Мечтае да успее на пробие и да започне работа именно в сферата на гемологията. 

Въпреки това, тя не пропусна да честити 18-тия рожден ден на телевизия "Планета" с пожелание занапред да бъде все така успешна, както досега и да радва многобройните почитатели.

На 30 ноември Гергана отпразнува рождения си ден и посрещна празника си облечена в автентична 200-годишна носия. Тя зарадва последователите си със снимка, на която позира облечена в китната премяна и събра куп поздравителни бележки.