Веселото момиче на попфолка - неотразимата Емилия, отговори без притеснение на всички горещи въпроси, които напоследък се въртят за нея в жълтата преса. 

Емилия сложи точка на  слуховете от последните дни, че се е разделила със съпругът си Жорж Башур. Поводът, заради който медиите "разведоха" Емилия беше публикация на съпругът й в социалните мрежи с думите, че "Всяко нещо има начало и край". 

Емилия коментира, че Жорж никога не би постъпил по този начин. Според нея постът на съпруга й бил за нещо съвсем друго и много лично за да го издаде в ефир, пише Btv.bg.

В студиото Емилия показа освен завидна визия и чувството си за самоирония.  Без притеснение, и дори със смях, изпълнителката реагира, когато видя  своя снимка от първото  си участие през 1999 г. 

За да подсили ефекта от снимката, водещият също сложи руса перука „за да се излагат заедно“.  Емилия дори си спомни, че перуката си купила сама, а модерният за времето си тоалет  бил купен от Италия от леля й. 

Емилия, която тази година отбелязва 20 години от началото на кариерата си, не скри, че е минала през много и различни моменти. 

„Когато започвахме бяхме много млади, не знаехме в какво и как ще се развие попфолкът", каза тя.

 Във видео поздрав Камелия, разказа, че помни Емилия още от времето, когато е била плахо момиченце, което е имала огромно притеснение преди концерт. 

Емилия пък призна, че Камелия макар и колега, и е истински приятел, единствената, с която общува извън сцената.

Изпълнителката разказа и за новото си парче „Джале“, с което тя изневери на попфолка защото песента е с горещи латино ритми. 

В края на участието си изпълнителката, която е завършила музикалното училище в „Широка лъка“,  изпя спиращата дъха народна песен „Зайди, зайди“.