Мис България 2013 - Нанси Карабойчева и половинката и - волейболният национал Добромир Димитров очакват второ момче. Щастливата майка обяви новина с публикация в Инстаграм, като добави и няколко снимки от деня, в който е разкрила пола на бъдещото бебче. 

Нанси вече е в напреднала бременност, а преди няколко дни отбеляза своя 28-ми рожден ден. На публикуваните в мрежата фотоси, родната хубавица държи в ръка връзка с множество сини балони и е в компанията на двамата най-любими мъже в живота си - нейният любим мъж и техният наследник Мати. 

Специалният момент те отбелязаха в пазарджишкото село Юнаците, където миската е израстнала.  

Ето и какво написа към кадрите Нанси Карабойчева:

"Момче е! Мати ще си има братче. Миналата година на рождения ми ден ви съобщихме, че ще ставаме родители за първи път. ????‍❤️‍????‍????
Тази година няколко дни по-късно ви споделяме, че и второто бебче, което очакваме, е момче. Чакаме те с нетърпение, малчо, но ти знаеш най-добре кога, не бързай прекалено! Обичам ви безкрайно, мои трима прекрасни мъже! Очаквам с нетърпение да се гушкаме четиримата!" 

Мис България Нанси Карабойчева е бременна с второ"Нашето следващо малко чудо вече е на път." - написа бъдещата мама, държейки снимки от видеозон в ръка