Една от най-чаровните пловдивчанки и собственичка на онлайн магазин Mirozza Shop Радомира Иванова отбеляза подобаващо своето лудо моминско парти.

Тя се позабавлява като за последните заедно със 16 от най-близките си приятелки. За цялостната организация на големия ден се погрижила бъдещата кума на младото семейство – кметската дъщеря Здравка Черпокова.

Моминското парти в стил Сексът и градът било пълна изненада за Радомира. До последно тя била в пълно невидение и нямала ни най-малка представа какво й подготвят нейните приятелки.

Купонът стартирал още през деня, в луксозната вила „Вучев” в град Велинград. Още щом пристъпила прага, бъдещата булка разбрала какво й подготвят нейните момичета.

Цял ден те прекарали в басейна и джакузито, разположени в градината на вилата. Булката не останала и без тематично за повода плажно облекло. Специално за бийч партито тя получила стилен бански костюм в бял цвят и шапка с ръчно бродиран надпис „Bride Radomira”.

Красивите пловдивчанки не пропуснаха да запечатат момента с красиви снимки, по които си личи, че забавлението е било на макс.

След залез слънце, моминското парти продължило в приказно украсена за повода зала, а за музиката се погрижил диджей, нает специално за „последния момински запой”.

Бели столове, декорирани с бонбонено розови пандели, прилежно подредена маса, класни вина и куп сладки изкушения били само част от изненадите.

Радомира Иванова блестеше в бяла сатенена рокля, булчински воал и кокетни сандали.

Освен с подаръци, сред които бижута и албум със снимки и спомени от всички момичета, пловдивчанката била изненадана и със специално поднесена за събитието красива торта, декорирана с нежни цветя.

Радомира Иванова ще каже „да” на своя любим на 16 септември във Виенския Павилион в град Пловдив.