Дейвид Бекъм разработва документална поредица с историята за живота си заедно с Netflix. В епизодите футболистът бъде възможно най-откровен и ще разкаже за най-трудните и най-успешните моменти в живота си. Бекъм вече притежава два футболни отбора - по един в Англия и Америка, има собствена модна марка и е лице на УНИЦЕФ.

Епизодите ще включват интервюта с приятели, колеги и семейството и ще покажат невиждани досега кадри от последните 40 години, както и интервю със самия Бекъм. Зрителите ще видят и хората, които най-много са му повлияли да стигне до върха както на терена, така и извън него. 

Поредицата ще погледне отвъд футболната кариера на Дейвид и жълтите заглавия, показвайки неговата работна класа още от стъпването му на терена, както и отдадеността и мотивацията, които го превръщат в един от най- успешните футболисти на всички времена. 

"Развълнуван съм да споделя, че ще си партнирам с Netflix за създаването на документална поредица за живота и кариерата ми. Ще включим невиждани кадри, неразказни истории, както и интервюта с хората, които са били част от моето приключение", написа Дейвид под три снимки в Instagram.

Проектът ще бъде режисиран и продуциран от носителите на "Оскар" Фишър Стивънс и Джон Батсек. Поредицата също така ще повдигне завесата на брака между Дейвид и Виктория, показвайки семейния им живот с четири деца.

Към този момент не е ясна премиерна дата за проекта, но се сочи, че най-вероятно ще бъде представен до края на годината.