Пролетното слънце вече се настани над града на седемте тепета, което несъмнено поражда желанието у всички нас да сме нонстоп навън.

За щастие от утре врати отварят градините на любимите ни ресторанти, а прекрасната новина е, че в унисон с топлото време "Elea" посреща своите клиенти с обновено меню, като запазва вечните класики от гръцката кухня, допълнени от свежи нови предложения.

Особено изкушаващи са пресните риби и морски дарове от Гърция, които само в ресторант "Elea" ще намерите на най-достъпни цени.

Oсвен царете на морето – октоподите и калмарите, ще имате възможността да се насладите на пресни гаврос, сардела, зарган, лаврак, дива ципура, синагрида, ватос и много други рибни изкушения. 

Майсторски приготвени миди саганаки и скариди също са част от предложенията, а хармонията е пълна с чаша ароматно вино, свежи средиземноморски салати и апетитни десерти. 

Интериорът предразполага към вкусно похапване, а когато говорим за летни градини, ресторант "Elea" посрещa пловдивчани и гости на града с приятна външна част и модерен интериор.

Ресторантът предлага и разнообразно обедно меню, което включва свежи салати, ароматни супи, сочно барбекю, ароматни ястия, свежи плодове и неустоими десерти. 

Разнообразните обедни предложения, поднесени в приятна обстановка и с любезно отношение, изкушават през всеки ден от седмицата.

Ресторант "Elea" е един истински оазис, насред забързаната градска среда, а бягството от реалността - гарантирано.

Телефон за резервации0876 59 59 59