"Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така наречения коронавирус, който вече е и в България. Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никого с него, както и не призовавам някого да ме последва!", написа гласовитата брюнетка в профила си в социалните мрежи. На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно. Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви, бъдете здрави!" - написа Преслава преди минути в социалните мрежи. 

Фенове я подкрепиха за решението и мерките, които взима, предвид епидемичната обстановка по света и у нас. 

Припомняме, че вчера друга нейна колежка - Джена, също отмени участие в Германия, където щеше да се срещне с голяма част от сънародниците ни, които живеят в Майнц. Половинката на Наско Канара се извини публично на своите почитатели, като обеща, че ще направи концерта си, но след като нещата със заразата се стабилизират. 

Коронавирусът уплаши Джена! Певицата отмени участието си в ГерманияПоловинката на Наско Канара обеща, че концерт ще има веднага щом отмине щаба