Известната фолк звезда Преслава даде начало на новата 2020-а година с екзотична ваканция. Тя и нейната половинка Павел решиха да избягат от ниските температури в родната България и се отдадоха на 5-звезден лукс на остров Кох Самуи в горещия Тайланд.

Райското място, до което се стига само с 1-часов полет от Банкок, е обитавано от 1500 години насам, а първите му жители са рибари.

Те са отседнали в хотелския комплекс Banyan Tree Samui, който е разположен край първокласен плаж в залива Lamai и предлага  настаняване във вили със самостоятелни инфинити басейни. Просторните вили разполагат със самостоятелна тераса с панорамен изглед към океана или тропическата зеленина. 

Преслава не пропусна да сподели няколко снимки от тропическата си почивка, с които зарадва своите почитатели. На първия кадър, певицата позира на фона басейн, зад който се виждат палми и сините води на Тайландския залив.

Брюнетката показва атлетична форма и гордо застава пред обектива, облечена в черен бански с флорален принт и разкопчаната бяла риза.

На втория кадър, пък тя се е снимала сред морската пяна, вървяйки към брега. 

Това е една заслужена почивка за двойката, предвид натоварения график през празничния месец декември. Преслава и Павел са се отдали на пълен релакс, хапвайки екзотична кухня и любувайки се на уникалните гледки край тях.