Сватбата! Това е един специален ден в живота на всяка една двойка, решила да създаде семейство. Големият ден, в който казваш ДА, на своя любим и си обещавате да бъдете заедно в добро и зло…

Ако сте решили да планувате своето сватбено тържество през идната 2020 година, ние насочваме вниманието ви към мястото, което предлага всичко, за което някога сте си мечтали. Става въпрос за Парк и СПА хотел Марково, разположен в непосредствена близост до град Пловдив, който за кратко време успя да се превърне в предпочитано място за провеждане на сватбени тържества. 

4-звездният комплекс гарантира класа, стил и елегантност и обещава да превърне Вашия специален ден в незабравим спомен. 

Наред с подготовката, идва и моментът, в който трябва да направите детайлен план за тържеството. Сред задължителните компоненти, на които трябва да се обърне внимание, е дали избраното място разполага с подходящ ресторант, пространство за заснемане на фотосесия, възможност за организиране на открит сватбен ритуал и други. 

Е..., добрата новина е, че Парк и СПА хотел Марково може да ви предложи всичко това и впечатлява със своята уникалност в природата, с добра база, храна и обслужване.

Ето защо комплексът успя да спечели доверието на своите гости и да се превърне в едно от любимите места за сватбени тържества:

Ресторант Bella Donna

Парк и СПА Хотел Марково Ви предлага шумоизолирана и специално оборудвана за целта зала със светли изчистени тонове, модерна визия и усещане за лукс в магическа атмосфера. Ресторант Bella Donna е с капацитет до 160 места и предлага уютна обстановка и елегантен стил. Залата дава възможност за различна подретба на масите, което позволява удобно разполагане на гостите, празнична атмосфера и място за танцуване. 

Разнообразно меню и перфектно обслужване

Изборът между различни видове меню и предлагането им в разнообразни вариации ще Ви накара да се почувствате по-свободни в избора си, като дегустацията на избран от младоженците вариант е комплимент от хотела. Менюто включва вариации както на автентични, традиционни български специалитети, така и ястия от интернационалната кухня. Има възможност и за изготвяне на специално подбрано сватбено меню, съобразено с темата и визията на Вашата сватба. Всеки, избрал да отбележи своя специален празник в 4- звездния хотел край Пловдив, ще има възможността да се наслади на изискани специалитети, поднесени с усмивка, финес и перфектна презентация.

Изнесен ритуал на открито 

Комплексът, разположен на 2 км от Пловдив, предлага няколко варианта за изнесен ритуал – една много желана опция за младоженци, които искат церемония на открито.

Той може да се проведе в приказна ротонда или в градината на хотела, която е с добре поддържана зелена морава, дървета и храсти. 

Комфортни стаи и стилен дизайн

Парк и СПА хотел Марково предлага настаняване в 110 стаи. Освен стандартните 79 стаи, гостите на хотела имат възможността  да се насладят и на най-новите попълнения на хотела – Делукс стаи, Студиа, Делукс апартамент и ВИП апартамент, съчетаващи очарователен дизайн и изискан лукс. 

Заснемане на магична фотосесия

Сред обширните тревни площи, с изгледи към невероятна панорама на града под тепетата или Родопа планина, в някоя от луксозните стаи или във вътрешната част на хотела - мястото е почти неизчерпаемо за снимки! Ще имате възможността да застанете пред обектива и да запечатате моментите в магична сватбена фотосесия под различен ъгъл и на различно местенце. 

Разходка с лимузина

Луксозната бяла лимузина на Парк и СПА хотел Марково предлага достъпен лукс за специални поводи. Тя може да ескортира младоженците до входа на луксозния комплекс или да ви поднесе романтична разходка из най-стария жив град в Европа. Единственият поръчков модел лимузина с high-class оборудване предлага несравними удобства - оборудваната с уникална караоке система, зареден бар и допълнителни екстри като димна завеса. Комплексът подарява преференциални цени за бъдещите младоженци, а перфектното изживяване е гарантирано. 

Магичен СПА център и ВИП стая за влюбени

Абсолютен релакс и регенерация - именно това предлага меката на уелнеса и топ локацията, намираща се само на 2 км от града на седемте тепета. СПА центърът на комплекса предлага два вътрешни басейна с температура на водата 32°C и 36°C, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая, фитнес и богата палитра от над 30 вида СПА терапиии.

Сред най-интересните места в СПА центъра е ВИП стаята, където имате възможността да се насладите на уединение и лично пространство с любим човек. Сред ароматни свещи можете да поглезите сетивата си в джакузи за двама, спалнята за релакс и кът, в който се наслаждавате на приятната компания на половинката си. Можете да поръчате плато плодове, да изберете подходящо вино и да развихрите емоциите и въображението си.

 

Помощ в организацията на събитието

Парк и СПА хотел Марково оказва съдействие за заря, предложения относно музиката, украса, танцова програма, фото и видео услуги. Опитният персонал е на разположение, за да се погрижи за всеки детайл с прецизност и усмивка, така че да се насладите изцяло на събитието. 

Приоритет в политиката на хотела е безкомпромисното високо качество в нивото на обслужване и позитивното цялостно изживяване на гостите.

Освен за вашата сватба, ресторант Bella Donna е подходящ и за кръщенета, семейни събития, рождени дни, абитуриентски балове и фирмени мероприятия. 

За повече информация и резервация натиснете ТУК.

Спонсорирана публикация.