Празниците тази седмица се редят един след друг, а едно от най-любимите заведения в Пловдив - Morado Premium Club приготвя поредица от изненади за своите посетители. 

Започваме с Националния празник на Република България 3 март (вторник), когато освен богата музикална програма и силни емоции, в Morado Premium Club ще се разиграе голяма томбола с много награди, в която участие ще могат да вземат всички клиенти на клуба. 

Наградите са осигурени от "Най-добрия четиризвезден градски СПА хотел" за 2018 и 2019 година на България - Парк и СПА Хотел Марково. Най-големите късметлий ще имат възможност да спечелят "СПА за двама" и посещение в уникалната "ВИП стая" към хотелския комплекс, разположен само на 2 км от Пловдив. 

В петък вечер, както и събота, когато отбелязваме един от най-хубавите български празници Тодоровден, от заведението отново предлагат ударна шоу програма и доза добро настроение. Популярни гост-диджеи ще застанат зад пулта в Morado Premium Club, a красивите момичета от балета ще нагорещят обстановката до червено. 

Традиционно, в клуба отново ще се разиграе и томбола с големи награди от  Парк и СПА Хотел Марково

Morado Premium Club, който успя да постави ръка върху пулса на нощния живот в града на седемте тепета, ще посрещне с чаша класно шампанско всички дами на 8 март (неделя).

За Международния ден на жената, под светлините на прожекторите в заведението ще излязат готините и горещи стриптийзьори от Magic Mike Show, които обещават незабравими емоции за дамите в празничната вечер.

СПА за двама и ВИП стая в Парк и СПА Хотел Марково, както и два премиум парфюма ще получат най-големите късметлийки, избрали да вдигат наздравици в клуба. 

От скоро, за клиенти е отворена и лятната градина на първия етаж в Morado Premium Club. Не пропускайте да се полюбувате на първите пролетни дни и се насладите на уникалната гледка към Цар-Симеоновата градина в сърцето на Пловдив. 

Утолете жаждата с авторски коктейли и напитки, опитайте от новите и ароматни наргилета и погалете небцето си с вкусни предложения от менюто. 

Мега промоции на качествени напитки ще има от понеделник до сряда, а с първокласно обслужване ще бъдат обгрижвани всички посетители на Morado Premium Club в Пловдив.

*лятната градина ще бъде отворена за посетители всеки ден, при благоприятни атмосферни условия.