34-годишният пожарникар Георги Нончев падна на колене пред своята любима Мима Минкова, която работи като учител. Това се случи преди няколко дни, пред погледите на негови колеги, по време на импровизирано учение в град Панагюрище.

Двамата са родом от град Пазарджик, като се запознават през 2016 година, а през 2017 между тях пламва искрата на любовта. 

На големия ден, Георги чувствал известна доза притеснение и вълнение, но въпреки това бил сигурен, че отговорът на Мима ще бъде положителен. 

Романтичната изненада дълго време била планувана от Георги и неговите колеги, като са взети всички разрешения за т.нар.учение.

Полицейски служители също дали едно рамо на пожарникаря, като на входа на град Панагюрище спрели за проверка автомобила на 29-годишната Мима, която била в компанията на приятелка, която също знаела за предстоящото предложение. 

Огнеборецът минал през  огън и вода и под бурни овации и вой на сирени, попитал неговата любима жена дали ще се омъжи за него, държейки с ръцете си малка червена кутийка с пръстен. Без да се замисли, Мима отговорила с "да" на вълнуващото предложение. 

Последвали бурни овации от страна на всички присъстващи, които започнали да скандират "Горчиво". За финал, бъдещите младоженци преминали прегърнати през водната завеса.