Любимката на голяма част от поп-фолк меломаните Преслава си подари луксозна почивка за финал на лято 2020. Певицата разпуска в съседна Турция, а курорта, който е избрала е Бодрум, привличащ с кристално чисти води и прекрасни условия за почивка.

Преслава не пропуска да запечата в снимки последните летни мигове и с тях да предаде позитивния си заряд на почитателите. 

На един от последните кадри, тя позира със секси бански костюм и споделя на високите градуси на температурата в тузарския курорт. 

"36’ Не ми е лесно, но се справям някакси." - пише гласовитата звезда. 

Преди минути Преслава публикува и снимка за добро утро, на която показва богатото меню, с което ги посрещат всяка сутрин.

Бодрум явно е предпочитана дестинация от българските хайлайф личности за началото на месец октомври. Oт курорта и от същия хотелски комплекс се тагнаха още Николета Лозанова и Джулиана Гани. 

Гани си подари почивка заедно с любимият й мъж Илиян. Двамата се наслаждават на водата, слънцето и вкусната храна, като не пропуснаха да си подарят и релаксиращи дни в СПА центъра към хотела. 

Ни Ло, пък прекраса незабравими дни в компанията на не по-малко сексапилната си сестра Велина. Двете не пропуснаха да подпалят социалните мрежи с провокативни фотоси и разкриха, че прекарват дните си събирайки бронзов загар и радвайки се на куп глезотии. 

До Бодрум отскочи и скандалната плеймейтка Нора Недкова. В турския курорт тя отбеляза своя 27-и рожден ден с парти на плажа. Кой е правил компания на знойната блондинка, обаче остава мистерия. 

"Тази година искам да си пожелая най-вече да съм жива и здрава . Аз и моите обичани хора. Всичко друго ще се нареди от само себе си! Днес ще пия и ще празнувам живота си и ще си обещая ,че всеки миг ще ми бъде пълноценен. Наздраве." - пожела си Недкова.