
Две прасенца и бира на корем очакват любителите на качественото BBQ в ресторант "Поркис". След 10 дневен ремонт, той отваря врати с обновена градина и нови изкушения за летния сезон. Макар и краткотрайна, липсата определено се е усетила от постоянната клиентела на заведението и затова собственикът Николай Боруков е избрал най- вкусния начин за реванш.
В продължение на седмица бирата ще се продава с 30 процента отстъпка. А в събота майстор готвачът ще разфасова две прасенца и в събота и неделя те ще бъдат сервирани безплатно на гостите на ресторанта.
Макар и ненавършил 3 години, "Поркис" се превърна в една от задължителните дестинации на пловдивските чревоугодници и най- вече на почитателите на добрата скара. Ребърца, свински гърдички, шишове от пилешко, свинско и телешко, домашни вкусотии и дъхав хляб, изпечен на място са само част от ястията, заради които клиентите се връщат.
Още от категорията
Виж всички

Инфлуенсърката Михаела изненадващо напусна Big Brother

Акценти
Виж всички



Изведнъж стана ясно, че са пълни идиоти



Спартак хвърли бомбата за Купата и обърна Пирин у дома

Скритите послания: Тайната символика на цветовете

Темите на Traffic News
