Чалга легендата Добрин Петров, по известен като Магапаса, от култовия дует Мая и Магапаса, отново ще става баща. Това се случва 22 по-късно, след като на бял свят се появи първородната му дъщеря Кристиана. 

Щастливата новина съобщи самият той, с публикация във фейсбук профила си. На кадъра Магапаса е в компанията на половинката си Денислава, която позира пред обектива с бременно коремче, което той е обгърнал с ръце. 

"Тройно по-щастливи!" - гласи текстът към снимката, която събра близо 2 хиляди лайка и стотици коментари с поздравления. 

Музикантът, който покоряваше музикалните класации през 90-те години на миналия век, в момента е по-влюбен от всякога. През месец април той отбеляза 45-годишния си юбилей заедно със своята любима Денислава, която родом е от Хисаря, но живее в Чикаго, където се запознават с Магапаса. 

Хубавицата и певецът често си пускат снимки заедно от екзотично пътувания и купони в нощни заведения. Двамата живеят в САЩ, където са обградена от десетки българи и се събират заедно с тях.

Преди години, Мая и Магапаса заминаха за Америка заедно с малката си дъщеря Кристиана. Първа беше Мая, за която се говореше, че работи като танцьорка на пилон, а често има и участия в българските заведения. В момента атлетичната дама държи заведение във Вегас. 

След нея към САЩ се отправи и Магапаса, който се прехранваше като тираджия и също продължи музикалната си кариера, като гост на балкански партита зад граница. 

На по-късен етап Мая и Магапаса се разделиха, а певецът откри отново любовта в лицето на 26-годишната Денислава. 

Единствената наследница на двамата изпълнители - Кристиана, пък съвсем скоро стана на 22 години и не престава да хубавее. Тя не пропуска възможност да покаже перфектна физика и да докаже, че камерата просто я обича. В момента тя живее заедно с майка си в Лас Вегас.